رئيس انديشكده خانواده مركز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، تصريح كرد: خانواده، برترين بناي خلقت است و پرثوابترين واسطهگري در گستره حيات، واسطه شدن براي نزديكي دلها و پيوند ازدواج پايدار بر اساس معيارهاي اسلامي و ارزشهاي بنيادي بر فراز عصرها و نسلها است.
به گزارش دفتر ارتباطات مركز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، دكتر افروز -رئيس انديشكده خانواده مركز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت- در جلسه اين انديشكده با موضوع نقد و بررسي مباني عرصهاي خانواده با تأكيد بر جهانشمول بودن مباني عرصهاي اظهار كرد: تدوين مباني عرصهاي، فوقالعاده مهم و بااهميت است و به نوعي، زيربناي فعاليتهاي بعدي انديشكده محسوب ميشود و بايد قابل اثبات و دفاع علمي باشد.
وي ادامه داد: از اين منظر لازم است استادان محترم در نقد و بررسي پيشنويس مباني، اهتمام لازم را مبذول دارند تا به حول و قوه الهي، آنچه مورد تأييد نهايي اعضاي محترم انديشكده قرار ميگيرد از جامعيت و پختگي لازم برخوردار باشد و مورد تأييد شوراي عالي مركز نيز قرار گيرد.
افروز با بيان اينكه جاودانگي و جهانشمول بودن انديشه اسلامي، آموزههاي قرآني، حلالها و حرامها و بايدها و نبايدهاي ديني به دليل استوار بودن آن بر فطرت، منطق، عقلانيت و معنويت است، به بيان و توصيف مباني تهيهشده پرداخت.
وي همچنين از زوجيت به عنوان پديدهاي فراگير و فصل مشترك همه مخلوقات هستي، اعم از جماد، نبات، حيوان و انسان ياد كرد و گفت: زوجيت، منحصراً در انسان مبتني بر انديشه و آگاهي است و در ساير موجودات، امري غريزي و قهري است.
رئيس انديشكده خانواده مركز، مصونيت رواني و نفساني زن و مرد و قرار گرفتن در مسير كمال و نيل به آرامش ماندگار و تقويت مودت و رحمت را از ديگر مباني عرصهاي خانواده ذكر كرد و اظهار كرد: رابطه زن و شوهر، جلوهاي از زيباترين، پرجاذبهترين و كاملترين رابطه انساني در گستره هستي است. خانواده، برترين بناي خلقت است و پرثوابترين واسطهگري در گستره حيات، واسطه شدن براي نزديكي دل ها و پيوند ازدواج پايدار بر اساس معيارهاي اسلامي و ارزشهاي بنيادي بر فراز عصرها و نسلها است.
بر اساس اين گزارش، در اين جلسه، ضرورت ازدواج زن طيبه با مرد طيب و فرزندآوري به منظور بقاي نسل و ادامه حيات در گستره هستي با توجه به جايگاه انسان در نظام آفرينش، و خانواده به عنوان مطلوبترين سرچشمه تأمين نيازها و سلامت عاطفي، رواني، اخلاقي، معنوي و اجتماعي، ظرفيت و قابليت لازم را براي تربيت انسان تراز مكتب اسلام، مورد بررسي اعضاي انديشكده قرار گرفت.