همزمان با برگزاری هشتمین دوره کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در خصوص چالشهای پیش رو برای اجراییسازی این سند که در سال 1400 پیادهسازی میشود، بحث و تبادل نظر خواهد شد.
به گزارش دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، دکتر هادی اکبرزاده، دبیر کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت امروز در هشتمین دوره کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه این کنفرانس با موضوع "الگوی پیشرفت: پیشرانها، چالشها و الزامات تحقق" برگزار میشود، گفت: این کنفرانس در حالی برگزار میشود که پس از هشت سال تلاش جمع کثیری از صاحبنظران، طراحی این الگو به مرحله نهایی نزدیک شده است.
وی با بیان اینکه سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از سال ۱۴۰۰ شمسی شروع به اجرا خواهد شد، در این باره خاطر نشان کرد: ما در کمتر از دو سال باقی مانده باید این سند را تکمیل کنیم و از حوزه نظر وارد حوزه عمل شویم که برای عبور موفق از نظریه به عمل با چالشهای جدی روبرو هستیم.
اکبرزاده با تاکید بر اینکه ما در عدم تحقق کامل اسناد و برنامهها، کارنامههای طویلی داریم، در عین حال خاطر نشان کرد: مهمترین چالش اسناد تدوین شده عدم ضمانت اجرای آنها بوده است که در این کنفرانس در خصوص آن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با طرح این سوال که چرا بسیاری از سیاستها و برنامههای کشور موفق نبودهاند و آیا مشکل در فرایند تدوین این اسناد بوده است، در این باره توضیح داد: هدف ما در این کنفرانس این است که به چنین سوالاتی پاسخ متقن داده شود.
اکبرزاده با اشاره به همکاری دانشگاه تهران در برگزاری هشتمین دوره این کنفرانس، گفت: نهمین دوره این کنفرانس نیز با همکاری دانشگاهها برگزار خواهد شد.
به گفته دبیر کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در هشتمین دوره این کنفرانس، ۳۲۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده است که از این تعداد ۱۵۸ مقاله انتخاب شد. از این تعداد ۹۶ مقاله در قالب پوستر و بقیه به صورت شفاهی ارائه میشوند.